گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر

درمان ناتوانی جنسی

امروزه ارتباطات جنسی نسبت به قبل بیشتر شده و به همین دلیل زوجینی که دچار مشکلات جنسی و زناشویی می شوند به دنبال راه حلی هستند تا هر چه سریعتر این لذت را به زندگی مشترکشان برگردانند و گاهی به همین دلیل به مصرف مواد محرک رو می آورند. به همین دلیل سید مصطفی حسینی ( مدیر گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر ) و یکی از دکتر خوب برای مشکلات جنسی در این مقاله سعی دارد در مورد سلامت جنسی و زناشویی مطالبی را عنوان کند.

مدت زمان مطالعه : 8 دقیقه , تاریخ انتشار : 1396/06/22

درمان ناتوانی جنسی

سلامت جنسی و زناشویی

دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی می گوید بعد از اینکه آنتی بیوتیک ها خصوصاً پنی سیلین کشف شد تا دهه ۸۰ سیفلیس ، سوزاک و… درمان شدند تا اینکه سر و کله ایدز پیدا شد و موضوع سلامت جنسی پیش آمد. WHO ( سازمان جهانی بهداشت ) سلامت جنسی را اینگونه تعریف نموده است که: رفاه ، آسایش فیزیکی ، هیجانی ، روانی و اجتماعی در امور جنسی و نبود بیماری در این امور.
بر این مبنا این سازمان حقوق افراد را اینگونه نقسیم بندی نموده است :.

حقوق منفی

حقوقی است که حاکمیت معمولاً نباید هیچ کاری به آن داشته باشد مثل آزادی بیان و…

حقوق مثبت

حقوقی است که حکومت باید آن را تامین کند مثل امنیت جانی، شغلی و… سلامت جنسی هر دو زمینه حقوق را دارد. سلامت جنسی و زناشویی یک مقوله برای تمام سنین است و حتی افراد مسن هم در مورد مسایل جنسی حق دارند. در کشورهای مختلف بعد از ۶۵ سال اغلب زنان و مردان مسایل جنسی را دوست دارند منتهی به زحمت فعال می شود که می توان با یکسری از آموزش های خیلی ساده آن را فعال کرد.

دو عنصر مهم در تامین سلامت جنسی

دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی می گوید که از دهه ۱۹۹۰ میلادی به بعد یکسری حقوق جنسی مطرح شد ( ICPD ) از جمله :

دکتر خوب برای مشکلات جنسی می گوید که افراد دارای مشکلات جنسی فقط ۳ درصدشان دارای انواع اختلالات جنسی و انحرافات جنسی هستند و بقیه مشکلاتشان بیشتر از نظر جامعه شناسی ، باورهای غلط جنسی و… است.

انواع افراد در زمینه مسایل جنسی

دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی می گوید که افراد در زمینه مسایل جنسی ۳ دسته هستند:

فاکتورهای دخیل در سلامت جنسی

دکتر خوب برای مشکلات جنسی می گوید که اگر افراد این فاکتورها را داشته باشند دارای سلامت جنسی می باشند:

خانم ها کروموزوم هایشان XX و مردان XY است

حال عده ای اینگونه نیستند مثلاً مردی که مو ندارد ، رفتارهای زنانه دارد و در سکس هم مثل زنها رفتار می کند احتمالاً کروموزومش XY نیست. برخی البته دچار انحرافات جنسی هستند. به طور کل ۹۹/۷ درصد زنان و مردان کروموزوم هایشان خوب است و مشکلی ندارند که توسط بهترین دکتر خوب برای مشکلات جنسی در تهران بررسی می شود.

مردان دارای بیضه و زنان دارای تخمدان هستند

حال عده ای اینگونه نیستند مثلاً مردانی که بیضه هایشان پائین نیامده یا کسانی که هم تخمدان و هم بیضه دارند و یک دو جنسه واقعی هستند که توسط دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی بررسی می شود.

به صورت عمومی همه افراد دارای آندروژن ( صورت کلی تستسترون ) هستند

دکتر خوب برای مشکلات جنسی می گوید زنان علاوه بر این ، استروژن و پروژسترون هم دارند. آقایان هم استروژن و پروژسترون دارند منتهی برایشان کاملاً اولیه و غیر فعال است و زمانی استفاده می شود که بخواهند تستسترون زیادی داشته باشند. در زنان آندروژن در شکل گیری رفتارهای جنسی اشان به کار می رود. آندروژن ها خاصیت اشان این است که یک فرد را جنسی کنند. مردی که خیلی جنسیت اش بالاست معمولاً موهایش زود می ریزد و خشن است. اگر در زنی نصف بیشتر تستسترون فعال باشد علایم مردانگی را بیشتر نشان می دهد مثلاً ریش و سبیل درمی آورد ، جلوی سرش شروع به ریختن می کند و… در مردان هم که حالت های زنانه دارند ممکن است استروژن فعال شده و این باعث رشد بافت پستانی اش شود.

همه زنان و مردان باید ارگانهای جنسی داخلی داشته باشند

دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی می گوید که معمولاً ارزیابی این موارد کار خیلی راحتی است و می توان با آزمایشات ساده و سونوگرافی آن را به دست آورد.

اینکه اندامهای جنسی خارجی مثل کُلیتوریس ، آلت تناسلی ، لبهای کوچک و بزرگ و… سالم باشد

دکتر خوب برای مشکلات جنسی می گوید مردانی که چاق هستند معمولاً سایز آلتشان با بقیه مردان فرقی نمی کند ولی شکم اشان باعث می شود آلت به داخل کشیده شود و کوچک نمایان شود.

اینکه فرد از نظر جنسی چگونه پرورش پیدا کرده است

مثلاً والدین موهای پسرشان را بلند کرده یا برایش اسباب بازی های دخترانه خریدند و… و اینگونه کودک را دختر بار آوردند. در اصل اینها به شناخت جنسیتی رسیدند ولی از جنس خودشان خوششان نمی آید. این افراد با افرادی که در هویت جنسی اشان مشکل دارند، فرق می کنند مثل دخترانی که دوست دارند پسر بودند چون عاشق موتور سواری هستند. البته جامعه در بروز این فاکتور خیلی نقش دارد اینکه مثلاً دیدشان نسبت به زن و مرد چگونه است؟ این فاکتور خیلی روی صفات ثانویه فرد تاثیر می گذارد مثلاً اینکه چگونه لباس بپوشد ، رفتار جنسی اش چگونه باشد و… که توسط دکتر خوب برای مشکلات جنسی بررسی می شود.

شناخت جنسیتی هر کسی از خودش چیست؟

دکتر خوب برای درمان ناتوانی جنسی می گوید زنانی که خودشان را زن و مردانی که خودشان را مرد نمی دانند معمولاً در هویت اشان دچار مشکل هستند. مثلاً پسر می گوید من دختر و یا دختر می گوید من پسر هستم بنابراین این افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی هستند. اینها مثلاً نسبت به پستان اشان هیچ احساسی ندارند و آن را با باند می بندند تا دیده نشود. دکتر خوب برای مشکلات جنسی می گوید که در شناخت هر فردی نسبت به خودش(هویت یابی) ژنتیک ، محیط ، رفتار و… نقش دارد.

فرد در جهت گیری جنسی اش دچار مشکل است

فرد ممکن است فاکتورهای ۶ و ۷ اش کاملاً سالم باشد ولی در جهت گیری جنسی به جنس موافق علاقه دارد. البته این آیتم دیگر جزء سلامت جنسی نمی باشد و هر فردی می تواند بنا به علاقه ای که دارد جهت گیری جنسی داشته و باید ببیند محرک جنسی اش بدن زنانه یا مردانه است. اگر مردی محرک جنسی اش بدن زنانه است به آن Heterosexual ( دیگر جنس خواهی ) و اگر بدن جنس موافق باشد Homosexual ( همجنس گرا ) می گویند و اگر هم هر دو باشد به آن Bisexual می گویند.

۳ فاکتور مهم در سلامت جنسی

۳ فاکتور زیر باعث می شود زوجین در مراحل ارتباط جنسی دچار مشکل شوند.

روش های مداوای ناتوانی جنسی

معمولاً ۳ روش درمان اصلی وجود دارد که عبارتند از:

دارو درمانی

این روش توسط روانپزشک یا متخصص اورولوژی یا متخصص زنان و زایمان انجام می گیرد. البته تمام این متخصصینی که نام برده شد باید حتماً دوره های سکس تراپی را گذرانده باشند. در این روش پزشک برای درمان ناتوانی جنسی دارو تجویز می کند.

روان درمانی

در این درمان روانشناسی که دوره های سکس تراپی را گذرانده است ، با یکسری تکنیک ها کمک به درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان می کند.

ابزارهای نوروساینس

نوروفیدبک ، لورتا نوروفیدبک و یا دیگر ابزارهای نوروساینس از جمله ابزارهایی هستند که در این روش توسط نوروتراپیست و دکتر خوب برای مشکلات جنسی به کار می روند.

نکته مهم : گروه نیک مهر برای درمان مشکلات جنسی از وجود سید مصطفی حسینی ( مدیر گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر ) در بخش روانشناسی و دکتر نیما گنجی ( عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و بنیان گذار واقعی لورتا نوروفیدبک در ایران ) در بخش نوروساینس استفاده می کند. تمامی درمان ها بدون دارو و عوارض جانبی است.

نویسنده : سید مصطفی حسینی ، مدیر گروه روانشناسی و مرکز نوروفیدبک نیک مهر

لطفاً در زیر نظر خود را در خصوص این مقاله بیان و اگر سوالی دارید مطرح نمائید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

شاید این موارد هم برایتان مفید باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.