گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر
درمان لکنت زبان
درمان لکنت زبان

درمان لکنت زبان

دکتر نیما گنجی ، بهترین دکتر متخصص لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان و نوجوانان می گوید که لکنت زبان یکی از مشکلاتی است که معمولاً در دوران کودکی و گاهی اوقات در دوران بزرگسالی شروع می شود. در لکنت زبان ، کودک یا بزرگسال معمولاً دچار گفتن پرفشار قسمت اول کلمه و یا ادا نکردن کامل کلمه و یا تکرار یا کشیدن حرف اول می شود که همین عامل باعث می شود بعد از مدتی اعتماد به نفس اش از دست برود و کمتر صحبت کند و این کم صحبت کردن ، لکنت را در او بیشتر خواهد کرد و درمان قطعی لکنت زبان با مشکل روبرو می شود. در واقع کودک و بزرگسال در یک سیکل معیوب می افتند که روز به روز گرفتی زبان آنها را بیشتر خواهد کرد. در این مقاله دکتر نیما گنجی ( عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ) و یکی از بهترین دکتر لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان سعی دارد عومل ایجاد لکنت زبان را مورد بررسی قرار داده و سپس درمان قطعی لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان را در بهترین کلینیک درمان لکنت زبان گروه نیک مهر را توضیح دهد. 

مدت زمان مطالعه : 7 دقیقه , تاریخ انتشار : 1399/12/12

عوامل ایجاد لکنت از زبان متخصص لکنت زبان کودکان و بزرگسالان

دکتر خوب برای لکنت زبان در بهترین کلینیک لکنت زبان در تهران می گوید که لکنت زبان در پسران بیشتر از دختران و در سنین 2 تا 4 سال بیشتر از بقیه سنین شایع تر می باشد. لازم به ذکر است که مشکل لکنت زبان در مواقعی که کودک یا بزرگسال استرس و اضطراب دارد و یا زمانی که بخواهد در جمع صحبت کند، بیشتر از بقیه مواقع نمود پیدا می کند. برخی از عوامل ایجاد کننده لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان عبارتند از:

والدین کنترل گر و کمال گرا

بهترین دکتر لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان می گوید که هر چقدر والدین کنترل گر و کمال گرا باشند میزان لکنت زبان در کودکان افزایش پیدا می کند چون اینگونه والدین سطح توقعات اشان بالاتر از توانایی کودک است و از آنجایی که کودک می خواهد به هر نحوی که می تواند رضایت والدین خود را به دست بیاورد ، بنابراین دچار اضطراب و لکنت خواهد شد. این موضوع در درمان قطعی لکنت زبان کودکان و بزرگسالان در بهترین مرکز لکنت زبان در تهران مورد بررسی قرار می گیرد.

اضطراب جدایی

بهترین دکتر متخصص لکنت زبان در تهران می گوید که اضطراب جدایی که در دوران کودکی شکل می گیرد یکی از عواملی است که بعدها ممکن است کودک را دچار گرفتی زبان کند. کودکی که دارای اضطراب جدایی است با هر اتفاق کوچکی که در محیط اطرافش می افتد و دال بر این است که ممکن است عزیزانش را از دست بدهد ( بیشتر به صورت ذهنی ) دچار اضطراب و در ادامه لکنت می شود که در درمان لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان و نوجوانان این موضوع مورد بررسی قرار می گیرد.

وراثت

دکتر خوب برای لکنت زبان می گوید که وراثت هم تا حدودی در شکل گیری لکنت دخیل است. البته اگر وراثت در محیط پر استرس قرار بگیرد احتمال باور شدنش به مراتب بیشتر از زمانی است که محیط از امنیت روانی بالایی برخوردار است. در درمان لکنت زبان در بزرگسالان و نوجوانان و در بهترین کلینیک درمان لکنت زبان در تهران این آیتم مورد بررسی قرار می گیرد.

یادگیری مشاهده ای

بهترین دکتر متخصص لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان می گوید که گاهی اوقات لکنت از طریق یادگیری مشاهده ای در کودک رخ می دهد. این یعنی کودک از طریق دیدن والدین یا اطرافیانی که دچار گرفتگی زبان هستند به این مشکل دچار می شوند که در درمان قطعی لکنت زبان در بهترین کلینیک لکنت زبان در تهران بررسی خواهد شد.

تروماها یا مشکلات زندگی

دکتر برای لکنت زبان بزرگسالان می گوید که این آیتم بیشتر در بزرگسالان رخ می دهد. وقتی فرد بزرگسال با مشکلات زندگی روبرو می شود که از سطح توانایی اش بالاتر است و یا اینکه با یک مشکل حاد که ممکن است حتی زندگی او را به خطر بیاندازد ، مواجه می شود ، یکی از اختلالات ممکن است گرفتگی زبان باشد که در درمان قطعی لکنت زبان بزرگسالان و کودکان و نوجوانان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

تمارض

بهترین دکتر لکنت زبان کودکان و بزرگسالان می گوید که گاهی اوقات فرد دارای گرفتگی زبان از نظر گفتاری سالم است ولی خود را عمداً به لکنت می زند تا از محیط اطرافش بدین وسیله توجه ( و یا خواسته اش را ) دریافت کند که این موضوع توسط نقشه مغزی در بهترین کلینیک درمان لکنت زبان در تهران مورد تشخیص قرار می گیرد.

آموزش و تحصیلات

بهترین دکتر متخصص لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان می گوید که معمولاً لکنت زبان در دوران مدرسه به دلیل استرس و اضطراب هایی که از سمت والدین یا اولیای مدرسه انجام می گیرد ، نمود بیشتری پیدا می کند که در درمان قطعی لکنت زبان در بهترین مرکز لکنت زبان در تهران این آیتم مورد بررسی دقیق قرار می گیرد.

درمان قطعی لکنت زبان

دکتر خوب برای لکنت زبان می گوید که برخی از انواع راههای درمان لکنت زبان عبارتند از:

دارو درمانی برای درمان لکنت زبان

بهترین دکتر برای لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان و نوجوانان می گوید که دارو درمانی یکی از روش هایی است که برای درمان اختلال لکنت زبان استفاده می شود. از جمله این داروها می توان به آلپرازولام یا سیتالوپرام اشاره کرد ولی از آنجایی که لکنت زبان بیشتر ذهنی ، استرسی و یا بر اساس یادگیری مشاهده ای است بنابراین این روش درمانی به اندازه روش های دیگر موثر نیست. بهترین کلینیک لکنت زبان نیک مهر از این روش درمانی برای درمان لکنت زبان استفاده نمی کند

درمان لکنت زبان

گفتار درمانی

دکتر متخصص لکنت زبان در بزرگسالان و نوجوانان و کودکان می گوید که یکی از روش های درمان لکنت زبان ، گفتار درمانی است. گفتار درمانگر با روش ها و تکنیک ها از جمله فلش کارت ها ، تمرین با آینه ، لی لی بازی ، توپ بازی ، توانایی حل مسئله و… می تواند خصوصاً به کودک دارای گرفتگی زبان کمک کند تا بهبودی اش را به دست بیاورد. بهترین مرکز لکنت زبان نیک مهر از این روش برای درمان قطعی لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان استفاده نمی کند

دکتر متخصص درمان لکنت زبان

استفاده از ابزارهای نوروساینس جهت درمان لکنت زبان

یکی از بهترین درمان لکنت زبان ، درمان با ابزارهای نوروساینس از جمله نوروفیدبک ، لورتا نوروفیدبک ( پیشرفته تر از نوروفیدبک ) و… است. این درمان ها که به تازگی وارد حیطه درمان لکنت زبان شده اند اگر توسط متخصص نوروتراپیست ( نه روانشناس و روانپزشک ) و بر مبنای نقشه مغزی هر مراجع انجام گیرد می تواند برای درمان قطعی لکنت زبان استفاده شود. حتی افرادی که چندین سال است که گرفتار گرفتگی زبان هستند با این روش های درمانی ( اگر پروتکل درمانی دقیق نوشته شود ) توانسته اند که بهبودی را به دست آورند.

نکته مهم : گروه نیک مهر برای درمان قطعی لکنت زبان از روش های نوروساینس و از وجود دکتر نیما گنجی ( عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و بنیانگذار واقعی لورتا نوروفیدبک در ایران ) استفاده می کند. تمامی درمان های گروه نیک مهر بدون دارو و عوارض جانبی است. برای دیدن موفقیت های درمانی گروه نیک مهر به بخش ویدئوها یا صفحه اینستاگرام مراجعه کنید.

ویدیو ها

نویسنده : سید مصطفی حسینی ، مدیر گروه روانشناسی و مرکز نوروفیدبک نیک مهر

لطفاً در زیر نظر خود را در خصوص این مقاله بیان و اگر سوالی دارید مطرح نمائید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

شاید این موارد هم برایتان مفید باشد

2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.