گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر

مشاوره شکست عشقی

وقتی دختر و پسری با هم آشنا می شوند بعد از طی مدت زمانی شاید به این فکر بیافتند که باید از هم جدا شوند یا طلاق بگیرند. این جدا شدن شاید به علت های مختلف رخ دهد و باعث شود که فرد بعد از آن مراحل شکست عشقی را یکی پس از دیگری طی کند. در این مقاله سید مصطفی حسینی ( مدیر گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر ) و یکی از دکتر روانشناس خوب برای شکست عشقی سعی می کند برخی از علل شکست عشقی را مورد بررسی قرار بدهد.

مدت زمان مطالعه : 8 دقیقه , تاریخ انتشار : 1396/10/14

مشاوره شکست عشقی روانشناس

علت شکست عشقی

اینکه چرا فردی در یک رابطه شکست عشقی می خورد دارای عوامل مختلفی است که دکتر مشاوره شکست عشقی در ذیل به چند مورد آن اشاره می کند:

عزت نفس پائین

عزت نفس پائین یکی از دلایل شکست عشقی است. کسانی که در دام عشق های شدید می افتند عموماً دارای عزت نفس پائین می باشند که این عزت نفس پائین باعث می شود که اعتماد به نفس اشان را در رابطه از دست بدهند و هر کاری را در رابطه برای نگه داشتن طرف مقابل انجام دهند و همین عاملی است که طرف مقابل روز به روز از آنها دور شود. دکتر مشاوره شکست عشقی و دکتر روانشناس خوب برای مشاوره شکست عشقی ، در خصوص این مورد تمام ارزیابی ها را در قبال مراجع انجام می دهد تا در رابطه های بعدی دچار این مشکل نشود.

دلبستگی ناایمن

دلبستگی ناایمن ارتباط مستقیمی به شکست های عشقی خیلی شدید دارد. معمولاً افرادی که در دوران کودکی در محیط سرد یا ناایمن بزرگ شده اند در بزرگسالی به صورت افراط گونه وابسته طرف مقابل می شوند که در این زمینه مشاوره شکست عشقی و دکتر روانشناس خوب برای درمان شکست عشقی روی دلبستگی و وابستگی مراجع کار می کند تا او دچار دوره سوگ نشود.

بی مهارتی

بی مهارتی یکی از دلایل شکست عشقی است. معمولاً کسانی که دچار شکست های عشقی می شوند در زمینه مهارت های ارتباط بین فردی دچار ضعف هستند و نمی توانند رابطه خود را با دیگری مدیریت کنند و باعث شوند که حتی در زندگی آینده هم انواع طلاق رخ دهد. حال دکتر مشاوره شکست عشقی و دکتر روانشناس خوب برای شکست عشقی در روند درمان مهارت های لازم را به مراجع آموزش می دهد.

طرحواره های ناسازگار اولیه

از نظر دکتر مشاوره شکست عشقی و دکتر روانشناس خوب برای درمان شکست عشقی ۵ طرحواره در شکست های عشقی دخالت دارند و دلایل شکست عشقی هستند. این ۵ طرحواره عبارتند از:

که تمام این طرحواره ها را دکتر مشاوره شکست عشقی و روانشناس خوب برای شکست عشقی برای مراجع باز می کند و توضیح می دهد.
مثلاً کسانی که طرحواره ” هیچکس منو دوست نداره ” را دارند وقتی رابطه را کات می کنند خیلی اذیت می شوند چون شکست عشقی اشان عمیق ترین باورها را بالا می آورد و آن را شخم می زند.

اختلالات شخصیت

۳ تا اختلالات شخصیت هستند که از دلایل شکست عشقی می باشند و دکتر مشاوره شکست عشقی و دکتر روانشناس خوب برای شکست عشقی آنها را مورد ارزیابی قرار می دهد. این ۳ مورد عبارتند از:

که اگر مشاوره شکست عشقی روانشناس در درمان متوجه شود که مراجع اختلال شخصیت دارد و عاشق هم شده است اولویت درمان با درمان اختلال شخصیت او است.

روان نژندگرایی

در واقع روان نژندگی نوعی سراسیمگی است که پایه و اساس کالبدشناسی ندارد. افرادی که دائم در اضطراب و افسردگی و وسواس های فکری و… هستند به احتمال فراوان بیشتر دچار شکست عشقی خواهند شد و دکتر روانشناس برای درمان شکست عشقی روی آن کار می کند. البته لازم به ذکر است که هر کدام از آیتم های بالا ما را هم در تصمیم گیری در مورد طلاق یا جدایی با مشکل روبرو می کند.

چگونه با شکست عشقی کنار بیائیم ؟

در جواب اینکه چگونه با شکست عشقی کنار بیائیم باید گفت که معمولاً ۳ روش اصلی وجود دارد.

دارو درمانی

این روش توسط روانپزشک انجام می شود. لازم به ذکر است که دارو در زمینه اینکه چگونه با شکست عشقی کنار بیائیم فقط می تواند نقش تسکین دهنده را داشته باشد تا دوره سوگ سپری شود.

روان درمانی

روان درمانگری یکی از باثبات ترین روش های درمان شکست عشقی است که کمک می کند که متوجه شویم چگونه با شکست عشقی کنار بیائیم . در این درمان دکتر روانشناس خوب برای شکست عشقی با یکسری تکنیک های رفتاری حال فرد را خوب کند. این روش می تواند در درمان شکست عشقی خیلی مفید باشد. در این درمان روی دلایل شکست عشقی هم کار می شود.

ابزارهای نوروسایکولوژی

نوروساینس جزء درمان های جدید است که می تواند برای درمان شکست عشقی توسط دکتر مشاوره شکست عشقی به کار رود. نوروفیدبک و لورتا نوروفیدبک از انواع این ابزارها است که بدون عوارض جانبی می باشد. این روش می تواند یکسری مشکلات فرد شکست خورده عشقی از جمله مشکلات خواب و… را تسکین دهد.

نکته مهم : گروه نیک مهر در جواب اینکه چگونه با شکست عشقی کنار بیائیم و برای درمان شکست عشقی از وجود سید مصطفی حسینی ( مدیر گروه روانشناسی و علوم اعصاب نیک مهر ) و دکتر مریم زادبر ( مسئول فنی گروه نیک مهر ) در بخش روانشناسی و دکتر نیما گنجی ( عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و بنیان گذار واقعی لورتا نوروفیدبک در ایران ) در بخش نوروساینس استفاده می کند. تمامی درمان ها بدون دارو و عوارض جانبی است.

نویسنده : سید مصطفی حسینی ، مدیر گروه روانشناسی و مرکز نوروفیدبک نیک مهر

لطفاً در زیر نظر خود را در خصوص این مقاله بیان و اگر سوالی دارید مطرح نمائید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

شاید این موارد هم برایتان مفید باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.